Me time

  • Wil je jezelf beter begrijpen?
  • Heb je lichamelijke of emotionele klachten?
  • Of last van belemmerende overtuigingen?
Met behulp van drie mooie methodes kunnen we hier samen naar gaan kijken en aan werken. Geboorte in kaart, Nine star ki en NEI geven meer inzicht in hoe jij bent. NEI helpt je bovendien loslaten en lichamelijke of emotionele klachten of overtuigingen.
NEI
Met NEI kijken we naar de relatie tussen gevoel en gedrag. NEI kijkt naar de oorzaak en motivatie van gedrag en het loslaten van blokkades en belemmerende overtuigingen. Vaak hangt een lichamelijke klacht samen met niet verwerkte emoties. Het belangrijkste is de verstoring in het energieveld, deze is meetbaar met de biotensor. Wat de onverwerkte emotie veroorzaakt gaan we loskoppelen zodat je er geen last meer van hebt bij de dingen die je nu doet. Je mag het loslaten. We gaan geen oude emoties herbeleven.
Nine star ki
Alles is energie, Albert Einstein ontdekte dit al een eeuw geleden. Nine star ki (negen sterren energie) is de oudste vorm van astrologie die kijkt naar energie van de 9 sterren op het moment van jouw geboorte. Die energie heeft invloed op jouw karakter, kwaliteiten, valkuilen en drijfveren. Je nine star ki reeks bestaat uit 3 cijfers die te maken hebben met de vijf elementen: vuur, aarde, metaal, water en hout. Natuurlijk zijn deze niet alles bepalend, want ook jouw opvoeding, die dingen die je meemaakt, het land waar je geboren wordt etc. hebben invloed op wie je bent. Maar ze helpen je wel om jezelf beter te begrijpen. Waarom doe ik wat ik doe? Waarom reageer ik op een bepaalde manier? Waarom begrijp ik bepaalde mensen niet?
Geboortepsychologie
De manier waarop je geboren wordt en de ervaringen die je op doet in de periode dat je bij je moeder in de buik zit en de eerste ervaringen na je geboorte hebben een impact die je ook later nog kunt merken. Door je geboorte in kaart te brengen ga je zien waar bepaald gedrag vandaan komt. Ik doe dit aan de hand van de methode Geboorte in kaart.