KI & Geboortepsychologie

Wil je jezelf of je kind beter leren begrijpen? Inzicht krijgen in behoeftes en uitleg over bepaald gedrag? Waarom is de één zo veel sneller in wat hij doet dan de ander? Waarom is de ene persoon zoveel meer ‘aanwezig’ dan de ander? Waarom heeft mijn kind zoveel angst voor het donker? etc. Met behulp van drie mooie methodes kunnen we samen de diepte in en de antwoorden hierop vinden. Niet alleen waardevol voor je kind, maar ook een mooi traject voor jou als moeder.

Nine Star Ki
Alles is energie. Albert Einstein ontdekte dit al een eeuw geleden. Nine Star Ki (negen sterren energie) kijkt naar de energie (ki) op het moment van jouw geboorte. Die energie heeft invloed op jouw karakter, kwaliteiten, valkuilen en drijfveren. Natuurlijk is dit niet alles bepalend, want ook jouw opvoeding, de dingen die je meemaakt, de manier waarop je geboren bent etc. hebben invloed op wie je bent. Maar ze helpen je wel om jezelf of je kind beter te begrijpen. Waarom doe je wat jij doet? Waarom reageer je op een bepaalde manier? Waarom begrijp je bepaalde mensen niet? Leer hier meer over Nine Star Ki.
 
Geboortepsychologie
De manier waarop je geboren wordt en de ervaringen die je op doet in de periode dat je bij je moeder in de buik zit en de eerste ervaringen na je geboorte hebben een impact die ook invloed heeft op jouw gedrag. Door je geboorte in kaart te brengen ga je zien waar bepaald gedrag vandaan komt. Ik doe dit aan de hand van de methode Geboorte in kaart.
 
Human Design
Human Design kijkt net als Nine Star Ki naar de energie op het moment van jouw geboorte. Human Design geeft inzicht in op welke manier jij het beste beslissingen kunt nemen. Het helpt je daarnaast om beter te leren keuzes te maken op een manier die bij jou past en geeft je inzichten in wat wel voor jou werkt en wat niet. (Bij Human Design uitleg beperk ik me tot de basis.)
 

Tijdens een Nine Star Ki basis consult leg ik de basis van Nine Star Ki aan je uit. We kijken daarbij ook naar jouw reeks. Het consult duurt ongeveer 1 uur. Je ontvangt een korte algemene uitleg en uitleg van jouw reeks per mail. 

Wil je na het basis consult meer verdieping? Tijdens een vervolg consult gaan we de diepte in op een onderwerp naar keuze: relatie / gezin, beroep of burn out. Naast dat jouw Nine Star Ki reeks je veel vertelt over jezelf, kan je hem namelijk ook verbinden met die van je partner en/of kind. Zo krijg je inzicht in waar jullie elkaar aanvullen, begrijpen of misschien juist niet goed zullen begrijpen. Omdat je alle elementen nodig hebt om de energie goed te laten stromen kan je ook kijken welke elementen jullie missen en hoe je deze kan toevoegen.

Naar aanleiding van een vragenlijst die jij vooraf invult bereid ik het consult voor. De afspraak duurt ongeveer 1,5 uur. Tijdens dit gesprek nemen we de hele prenatale fase en geboorte door en kijken samen welke patronen daardoor ontstaan zijn.

Wil je graag van alles een beetje proeven? In een ‘Ki consult’ van 2 uur kijken we zowel naar Nine Star Ki, Human Design als de geboortepsychologie. We pikken er de voor jou belangrijkste dingen uit, n.a.v. jouw hulpvraag. Dat kan over werk gaan, burn out of privé leven.