Tarieven

In 2022 ben ik met mijn praktijk gestart. Geleerd heb ik al veel, maar ik doe graag nog meer ervaring op. Ik kijk daarom graag samen naar wat we voor elkaar kunnen betekenen. Heb je vragen over de kosten? Samen komen we er vast wel uit.  

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen? Maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek. Dit gesprek duurt maximaal 30 minuten en kan zowel telefonisch, via videobellen of in mijn praktijkruimte gedaan worden.

Een begeleidingssessie duurt 50 tot 60 minuten. Kosten zijn inclusief mijn voorbereidingstijd, gebruik van materialen, eventuele werkboekjes en het waar nodig maken van instructies (b.v. filmpjes) van de oefeningen.

Van mijn onderzoeken wordt niet standaard een verslag gemaakt. Wil je dit wel, voor je zelf of b.v. voor school, dan kan dat tegen deze kosten.

Traject

Een sessie duurt ongeveer 60 minuten. 

Vooraf ontvang ik jouw vragen en geboortedatum. Aan de hand van jouw vragen maak ik een mooi document dat we vervolgens bespreken in een consult. 

Tijdens een geboorte in kaart sessie kijken we naar de prenatale periode, de geboorte en een korte periode daarna. Je gaat begrijpen dat wat je toen hebt meegemaakt nu nog terug te zien is je gedrag. Een sessie duurt ongeveer 2 uur en je ontvang hiervan een verslag met alle inzichten die we samen opdoen.

Het onderzoek met het kind duurt ongeveer 1,5 uur. Hierin wordt het wereldspel afgenomen, er worden lees- en rekenvoorwaarden bekeken en een schoolrijpsheidstest gedaan. Nabespreking met de ouders duurt ongeveer 30 minuten. Van het onderzoek wordt een verslag gemaakt met adviezen (2,5 uur).

Lees dit ook nog even:

  • Een afspraak kan tot uiterlijk 24 uur van tevoren worden afgezegd. Afspraken die korter van te voren worden afgezegd of afspraken die niet worden nagekomen zonder deze te annuleren, wordt het volledige uurtarief berekend.
  • Betaling kan contant, of door middel van een betaalverzoek (binnen 7 dagen) voldaan worden.
  • Mijn hulp wordt helaas niet vergoed door de zorgverzekering.
  • Mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar werken onder schooltijd, dan hoeft het kind geen extra motivatie op te brengen na schooltijd. Overleg met school is dan uiteraard wenselijk.