Tarieven

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen? Maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek. Dit gesprek duurt maximaal 30 minuten en kan zowel telefonisch, via videobellen of in mijn praktijkruimte gedaan worden.

Een begeleidingssessie duurt 50 tot 60 minuten. Kosten zijn inclusief mijn voorbereidingstijd, gebruik van materialen, eventuele werkboekjes en het waar nodig maken van instructies (b.v. filmpjes) van de oefeningen.

Wil je de uitkomsten van het onderzoek in een verslag ontvangen, voor je zelf of b.v. voor school, dan kan dat tegen deze kosten.

Het onderzoek met het kind duurt ongeveer 1,5 uur. Hierin wordt het wereldspel afgenomen, er worden lees- en rekenvoorwaarden bekeken en een schoolrijpsheidstest gedaan. Nabespreking met de ouders duurt ongeveer 30 minuten. Van het onderzoek wordt een verslag gemaakt met adviezen (2,5 uur).

Nine ⭐ Ki consult basis
€ 50
60 minuten
Nine Star Ki basis
Inzicht in jouw reeks
Kort verslag in de mail
Nine ⭐ ki consult ➕
€ 50
60 minuten
Nine Star Ki verdieping
Relatie, beroep, gezin of burn out
Geboorte in kaart 🗺️ consult
€ 100
90 minuten
Jouw geboorte in kaart
Inzicht in gedrag
Uitgebreid verslag
Ki combi consult Basis info
€ 100
90 minuten
Nine ⭐ Ki / Human Design / Geboorte in 🗺️
Afgestemd op jouw wensen

 

Lees dit ook nog even:

  • Een afspraak kan tot uiterlijk 24 uur van tevoren worden afgezegd. Wanneer afspraken korter van te voren worden afgezegd of niet worden nagekomen zonder te annuleren, dan wordt het volledige uurtarief berekend.
  • Betaling kan contant, of door middel van een betaalverzoek (binnen 7 dagen) voldaan worden.
  • Mijn hulp wordt helaas niet vergoed door de zorgverzekering.
  • Mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar werken onder schooltijd, dan hoeft het kind geen extra motivatie op te brengen na schooltijd.